Jürgen Klopp udtaler at han ikke er sikker på at Liverpool-spillerne har lyttet til alt han har sagt. Alle ser frem til Derbyet imod Everton, så det forklarer en del.

Af: Lasse D. Drescher

Liverpool-træneren Jürgen Klopp indrømmer at spillerne ikke lytter til at der bliver sagt, grundet alle ser frem til Merseyside-derbyet imod Everton. Det bliver Jürgen Klopps første Merseyside-derby som Liverpool-træner.

Jürgen Klopp og Liverpool håber på en sejr i det kommende Merseyside-derby. Foto: Getty Images.

Jürgen Klopp og Liverpool håber på en sejr i det kommende Merseyside-derby. Foto: Getty Images.

Klopp udtalte tidligere at det ikke har været svært at motivere spillerne, fordi alle har kæmpet for at få det hele til at fungerer.

Jürgen Klopp udtaler følgende til Liverpool Echo:

“Jeg forklare spillerne hvor vigtig kampen imod Bournemouth er, men de fleste ligner slet ikke nogen som lytter fordi de kun tænker på Everton-kampen. Jeg har ikke noget imod det, det er fedt og vigtigt at der bliver tænkt og snakket om tingene.

Et derby er altid spændende, og svært. Der er aldrig en fordel, det er næsten altid lige. For mig er det ikke de specielle kampe der er vigtige. Jeg har været manager siden 2001, det er 15 år fyldt med derby-kampe og vigtige Europæiske kampe.”

Læs også: Vanvittig afslutning: Liverpool trak sig sejrsrigt ud af El Kloppico