Jürgen Klopp valgte Divock Origi frem for Daniel Sturridge, og nu udtaler Klopp hvorfor.

Af: Lasse D. Drescher

Liverpools træner Jürgen Klopp valgte Divock Origi istedet for Daniel Sturridge imod Borussia Dortmund. Nu fortæller Klopp hvorfor han gjorde som han gjorde.

Jürgen Klopp beskrev valget af den unge Origi som en klog beslutning. Hvis man tænker på Daniel Sturridge’s sæson, så ved man at den har været fyldt med skader.

DORTMUND, GERMANY - APRIL 7: Coach of Liverpool Juergen Klopp greets Marcos Reus of Dortmund and his former players following the UEFA Europa League quarter final first leg match between Borussia Dortmund and Liverpool FC at Signal Iduna Park aka Westfalenstadion on April 7, 2016 in Dortmund, Germany. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Jürgen Klopp fik hilst på hans gamle spillere.  (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Jürgen Klopp udtalte følgende til soccersweep:

“Jeg tænkte det ville give mening at starte med Divock, det har skam ikke noget med Daniel at gøre. Daniel har spillet de sidste par kampe, og det er helt normalt at skifte ham ud efter nogle kampe. Nu er han frisk og klar til kampen imod Stoke, så det er godt for os.

Daniel kom på banen og havde et godt øjeblik med det samme. Du kunne se hvor stærk han var. Ingen kan vide hvordan det var gået hvis vi havde startet med Daniel på banen. Vi er tilfredse med resultatet og jeg ved ikke om det var et godt eller dårligt valg, men det var et valg og sådan er det.”

Liverpool hev et flot 1-1 resultat med hjem fra Signal Iduna Park. Returopgøret bliver spændende at følge, når Dortmunds fans kommer til et forhåbentlig fyldt Anfield.

Læs også: Afsløring: Det sagde Klopp til Kane efter kampen