Af Anders Lang Jensen

Naby Keita er et voldsomt varmt navn rundt om i den europæiske fodboldverden, hvor transfers er en stor del af pengeverdenen, som fodbolden trods alt er.

Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images

Særligt til den engelske Premier League bliver der handlet spillere til vanvidspriser. Tyske Jürgen Klopp er klar denne sommer til at agere på vanlig engelsk transfermanér. Nemlig at handle voldsomt dyrt ind denne gang hos tyske Leipzig, der imponerede alle sidste sæson i den tyske Bundesliga.

Her endte det med en imponerende 2. plads med blot suveræne Bayern München som overmænd i den overståede Bundesliga-sæson. Særligt den stærke midtbanemand Naby Keita storspillede i sin blot første sæson som Bundesliga-spiller.

Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images

Og nu er klubben på Anfield klar med et vanvidsbud på den brølstærke midtbanespiller. Buddet skal teste tyskernes evne til at stå imod et kæmpe bud, der tikker ind på tysker-klubbens skrivebord inden længe. Det skriver engelske Mirror.

Keita er angiveligt Liverpools store transfermål, efter klubben netop for nylig hentede egyptiske Mohammed Salah hos italienske AS Roma, for et beløb engelske kilder mener, ligger på £36m. Men her stopper Klopp ikke, og han planlægger buddet på svimlende £70m på den 22-årige Keita.

Photo by David Blunsden/Action Plus via Getty Images

Leipzig har meldt ud, at man ikke sælger deres midtbanespiller Keita, men Liverpool vil altså teste den relativt nye topklubs evne til at holde fast i truppen, der sikrede Champions League-fodbold på programmet i næste sæson.

Den unge afrikanske midtbanemand er et varmt navn på ledelsesgangene over Anfield, og et bud på £

SANTA CLARA, CA – JULY 30: Liverpool FC Coach Jurgen Klopp looks on during the International Champions Cup match between Liverpool FC and AC Milan at Levi’s Stadium on July 30, 2016 in Santa Clara, California. (Photo by Lachlan Cunningham/Getty Images)

70m vil uden tvivl teste Leipzig og deres modstandskraft.