Steven Gerrard vil ikke vende tilbage til Liverpool på lån, siger manager Jurgen Klopp, og understreger, at han er glad for truppen. 

Jurgen Klopp har udelukket muligheden for, at klubbens tidligere anfører og nulevende legende, Steven Gerrard kan vende tilbage til Merseysideklubben på en låneaftale. Grunden er, at truppen, ifølge tyske Klopp, er god og kun skal forstærkes i transfermarkedet med ‘nye spillere’. Det skriver den engelske hjemmeside fourfourtwo.com.

Læs også: Det vidste du ikke om matchfixing

35-årige Gerrard sluttede sin 17 år lange Liverpool-æra, da han i sommers sagde farvel til den engelske klub, for i stedet skrev under på en kontrakt med den amerikanske MLS-klub LA Galaxy. MLS-sæsonen er anderledes, så for at holde sig i form, har Gerrard trænet med Liverpool. I den periode har den tidligere engelske landsholdsanfører holdt muligheden åben for en dag at spille for Liverpool igen. Det håb har Jurgen Klopp nu definitivt slået i stykker.

“Nej (han vil bestemt ikke komme tilbage til på lån, red.), men hvis vi kan hjælpe ham med hvad, han har lyst til så selvfølgelig.”

Læs også: Tidligere Liverpool-manager troller og ydmyger Klopp og Liverpool

Den tyske træner fortæller altså, at Steven Gerrard ikke kommer ‘hjem’ til Liverpool, men istedet, at han er velkommen, hvis han kunne have interesse i at varetage andre opgaver i klubben end lige at spille på banen.

“Det er det første år efter Stevie – den dominerende spiller i de sidste 20 år, er væk fra omklædningsrummet. Hvordan udfylder spillerne dette hul, hvordan gør de det? De prøver. De forsøger alle sammen, men de er unge drenge,” sluttede Klopp.