Liverpools fans var i chok efter sidste weekends nederlag til Watford. Det udløste en shitstorm mod klubben, på diverse sociale medie. Selv en tidligere Liverpool-manager gjorde sin gamle klub til grin.

At gøre grin med Liverpools pinlige 3-0 nederlag til Premier League-oprykkerne blev efter kampen, næsten en selvfølge. Alle folk skrev et eller andet hånligt, hvad enten det var på Facebook, Twitter eller en mystory på Snapchat. Selv den i dag 67-årige tidligere Liverpool-manager Roy Evans var med på moden, da han med et billede og en efterfølgende tekst på Twitter, ydmygede Klopp og hans Liverpool-mandskab.

Roy Evans, der i dag har børn og børnebørn, spillede hele sin aktive karriere i Liverpool, som sluttede i 1974. 20 år senere blev han så træner for Merseyside-klubben og var det indtil 1998.

Læs også: Liverpool sælger denne spiller

Liverpool har ikke formået at vinde Premier League-titler siden 1990 og The Reds har heller ikke været synderlig tæt på de sidste mange år. De sidste par er det blot blevet til midterplaceringer og da kampen på Watfords hjemmebane, Vicarage Road, heller ikke hjælper på det problem, følte Roy Evans sig nødsaget til lige at komme med en spydig bemærkning.

Læs også: Chelsea har aftale på plads med Shakhtar-angriber

Roy Evans, skriver på sin Twitter-profil, at  “min dejlige datter og jeg får os et par jule shots (skud, en alkoholdrik, red.), hvilket er to mere end Liverpool havde i går”.

Englænderen refererer til, at Liverpool havde 0 skud på Heurelho Gomes’ mål i kampen mod Watford, da han ham og hans datter får to ‘shots’ mere end Liverpool. Dette er imidlertid ikke rigtigt, da Klopp og hans Liverpool-mandskab faktisk havde fire skud mod Watford-målet.

Dette gør dog ikke joken mindre sjov, og vi fik os da et godt julegrin her på fodboldspilleren, da vi først læste det provokerende tweet fra gamle Evans.