Jürgen Klopp kommer med en noget overraskende udmelding. Klopp fastslår at angriber har en fremtid i klubben.

Af Lasse D. Drescher

Daniel Sturridge bliver gang på gang rygtet væk fra Liverpool. Fordi det altid tyder på han ikke har en fremtid på Anfield. Den 28-årige engelske angriber har nu fået nyt håb, hvis man skal stole på et interview Jürgen Klopp har givet.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Daniel Sturridges helt store problem, har været hans lange skadesperioder. Samtidig med at live efter at han så er kommet tilbage, så har han som regel aldrig rigtig formået at finde formen.

Så har han enten spillet udenfor alvor at sende afslutnigner i netmaskerne, eller også har han været uheldig, og er blevet skadet igen. Sturridge har også været udlejet til Premier League-klubben West Bromwich, dog uden det store held.

Jürgen Kloppe udtaler følgende:

“Jeg har altid sagt at der er en fremtid, og det handler om hvordan man præsterer i øjeblikket. Lige nu er alt godt, og vi skal ikke ud og lave nogle store beslutninger. Jeg tænker ikke så meget på mine spillere, enten er de med eller også er de ikke.

Det lidt noget andet med de unge, hvor vi skal afgøre hvad de skal, men ikke med de andre spillere. Transfervinduet er stadig åben, er det ikke? Lukker det i morgen? Nej, godt!”

Selvom det tyder på at Klopp formentlig godt kunne bruge Daniel Sturridge, i den kommende sæson. Er det formentlig ikke noget Liverpool-tilhængerne er alt for glade for, eftersom at Sturridge aldrig rigtig har formået at slå igennem.

Men hvis Sturridge kan blive et solidt wildcard og kaste ind på banen, hvis der lige skal det sidste pres på, så kan han være en mulighed, specielt hvis han får sat gang i målnæsen.

Læs også: Daley Blind tæt på at forlade United til fordel for denne klub