Mourinho har i de seneste uger været under massivt pres, men allerede efter 4 minutter mod Liverpool virkede det som om presset lettede markant fra Mourinhos skuldre. Ramires lavede et flot hovedstødsmål efter flot forarbejde af Eden Hazard og Cesar Azpilicueta. Presset var lettet fra Mourinhos skuldre indtil 40  sekunder inde i overtiden på afslutningen af første halvleg, hvor Liverpools Coutinho lavede en lille smart driblefinte uden for feltet og leverede et pragtskud, der sad smukt placeret i nettet uden chance for Chelseas målmand.

Coutinho fik Chelsea i knæ –  Benteke leverede dødsstødet

19 minutter inde i 2. halvleg tog Coutinho i Livepool trøjen bolden efter Benteke og placerede den igen i målet efter den blev afrettet af John Terry, Benteke levered i 83. minut dødsstødet til Chelsea, og gjorde det til kampens endelige resultat 1-3 til Liverpool.

(Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Benteke havde kun 26 minutter på banen men leverede 1 mål, 1 assist og vandt 3 hovedstødsdueller. Benteke var i sig selv en historie, men naturligvis overskygges hans indsats af Chelseas største krise i nyere tid.

Er Mourinho på vej ud? Aldrig før har vi på redaktionen oplevet så få kommentarer fra Mourinho, som da han mødte pressen efter kampen. Mourinho er presset til ekstremerne – men ryger han nu?