Jürgen Klopp vil have sine spillere til at være vrede på ham. Det betyder nemlig, at truppen vil få en vindermentalitet, ifølge tyskeren.

LONDON, ENGLAND – JANUARY 02: Jurgen Klopp, manager of Liverpool reacts during the Barclays Premier League match between West Ham United and Liverpool at Boleyn Ground on January 2, 2016 in London, England. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Liverpool-træneren har i denne sæson været en frustrerende herre for Philippe Coutinho, efter som han har afvist samtlige rygter om, at den brasilianske playmaker skulle være på vej til FC Barcelona.

Tyskeren har været fastholdende dette transfervindue, og ingen spillere, som han ønsker skal blive på Anfield, får lov til at forlade The Reds i dette transfervindue.

LÆS OGSÅ: Europa League: Disse hold kan FCM møde

Klopp havde følgende at sige om Coutinho-rygterne:

– Alle tror, at han er på vej væk. Men indtil videre bliver han. Ingen er på vej væk, siger tyskeren på pressemødet til Audi Cup.

LÆS OGSÅ: Chok: Denne spiller skal forlade Real, hvis der skal være råd til Mbappe

– Hvis vi holder sammen, vil der være få, hårde beslutninger, fordi kun 11 spillere kan spille på samme tid. Hvis nogen er vrede på mig, er det intet problem – tre dage senere, er der en ny kamp, fortalte den passionerede Klopp.

Franske Nice er en af de fem klubber, som Liverpool kan trække i Champions League-lodtrækningen fredag, og hvis de to klubber trækker hinanden, vil det blive et gensyn med Mario Balotelli på Anfield. En spiller, som Klopp ikke havde megen fidus til.

LÆS OGSÅ: Ronaldinho: Denne spiller skal erstatte Neymar