Borussia Dortmund-spilleren Nuri Sahin åbner op for et skifte tilbage til Liverpool, kun to år efter hans mislykkede ophold i klubben. 

Reportere omkring Liverpool melder, at den tyrkiske midtbanespiller, Nuri Sahin, meget vel kunne være interesseret i et skifte tilbage til Merseyside-klubben, da Jürgen Klopp for nyligt blev præsenteret som ny træner.

Sahin blev trænet af Klopp fra 2008 til 2011 i Borussia Dortmund. Her var Sahin en af de væsentlige årsager til, at klubben sikrede sig deres første Bundesliga-trofæ nogensinde, efter en 2010-11-sæson med rekordmange point. Efter den vidundersæson, byttede den nu, 27-årige Sahin, Signal Iduna Park ud med mægtige Santiago Bernabeu. I Spanien floppede han fælt og efter kun en sæson, blev han udlejet til Liverpool. Tiden i det engelske var ingen succes og derfor vendte den tyrkiske landsholdsspiller atter tilbage til Dortmund og Klopp.

Læs også: Tuchel: Qäbälä F.C er velorganiseret

Tilbage i trygge rammer, fandt Sahin formen og han har i de seneste to sæsoner, spillet særdeles udmærket i Bundesligaen.

Klopp kan overbevise ham

Jürgen Klopp, der for få uger siden, blev præsenteret som ny Liverpool-manager, er angiveligt en stor beundrer af Sahin og netop af den grund, vil han, eftersigende, gøre alt for at få ham til(bage) Anfield Road. Sidste gang Sahin var i Liverpool, blev det kun til sølle syv kampe, og det var hovedsageligt i Europa League.

Ifølge 90.min.com, er der ingen tvivl om, at Klopp vil gøre alt, hvad der står i hans magt og udnytte alle huller han kan, for at få den centrale midtbanespiller til klubben, allerede i januartransfermarkedet.

Læs også: Top 10: Største stjerner i den tyrkiske liga

Liverpool kunne godt bruge ham

Ud fra en objektivt synspunkt kunne Liverpool, ifølge 90.min.com, godt bruge en spiller som Sahin, da Steven Gerrard ikke er i klubben længere. Men spørgsmålet er så, om fansene vil acceptere at ‘genkøbe’ et så stort et flop, som Sahin var i hans første periode i England.

Alt og åbent og vi får se…