Jürgen Klopp mener ikke at Liverpool, kan begynde og komme med undskyldninger, hvis det nu skulle gå dårligt. Han mener at de hos Liverpool har en trup, som sagtens kan spille godt, selvom Philippe Coutinho er skadet.

Af Lasse D. Drescher

Liverpool-stjernen Philippe Coutinho pådrog sig en skade, i Premier League-kampen mod Sunderland i weekenden. Coutinho vil være ude i seks uger, og det er skidt for Liverpool.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Hvis man tænker på hvor vigtig Coutinho er, og så kigger på deres program. Liverpool skal spille mod hold som Everton, og Manchester City.

Jürgen Klopp udtaler følgende til Dailystar:

“Phil Coutinho er en virkelig god fodboldspiller, og når vi ikke kan bruge ham i nogle uger, må vi finde på nogle alternativer. Det er sådan det er, og der er ingen undskyldning for det. Phil er god, men han kan ikke afgøre kampene på egen hånd, selvom det ser sådan ud nogle gange. Det er en holdpræstation.

Han dribler, skyder og så er han vigtig. Men det er bare en holdpræstation, og det er det som gør at vi er så stærke. Han er vigtig, men vi kan selvføglelig godt håndterer hans skade. Det er selvfølgelig hverken rart for os, eller for ham. Men vi skal vise at vi kan uden Phil, og det skal vi nok gøre.

Phil er langtidsskadet, Lalana er tæt på at være tilbage, og det samme med Sturridge. De er alle gode spillere, men vi kan ikke komme med undskyldninger, hvis det er vi rammer en dårlig periode.”

Læs også: Merson: Tag jer sammen Liverpool!