Sky Sports-eksperten Paul Merson, mener at Liverpool skal tage sig sammen, og vise at de er en storklub, med mange penge. Find ud af hvorfor, længere nede.

Af Lasse D. Drescher

Jürgen Klopps Liverpool-mandskab har været forrygende, i de første 13 Premier League-kampe. Liverpool er et enkelt point efter førstepladsen, som er Chelsea. Samtidig med at Liverpool ligger nummer to, er de også det mest scorende hold i Premier League.

(Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

(Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Dog kan man kigge ned på defensiven, og se at det ikke står lige så godt til dernede. Det er for Liverpool blot blevet til kampe, hvor de har holdt rent bur. Det er altså tre kampe, ud af de 13 de har spillet, det er måske ikke noget Klopp, ser så positivt på. Derfor forventes det også, at Klopp vil forstærke Liverpools defensiv.

Ifølge Talksport, mener Sky Sports-eksperten Paul Merson, at Jürgen Klopp skal hente Southampton-stjernen Virgil van Dijk til Anfield, og det vil løse deres problemer.

Paul Merson udtaler følgende til TalkSport:

“Jeg mener, at Liverpool skal tage sig sammen! De skal og bliver nødt til at købe Van Dijk for £50 millioner i januar. Det kan godt være det er mange penge, men han er eftertragtet, og derfor må Liverpool betale lidt ekstra.

Liverpool har styrken på midten og i offensiven, men defensivt hænger de efter. De er bare ikke skarpe nok defensivt, og det kommer til at blive tydeligt længere henne i sæsonen.”

Læs også: Koeman og Mourinho kæmper om Southampton-stjerne