Ronald Koeman får hård konkurrence, af Manchester United og José Mourinho. Både Everton og Manchester United, viser stor interesse i Southampton-kaptajnen Virgil van Dijk.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge The mirror, vil Everton-træneren Ronald Koeman hente Southampton-kaptajnen, Virgil van Dijk, til Everton. Det tyder ikke på at Koeman, har fundet den rigtige erstatning til John Stones, endnu.

(Photo by Scott Heavey/Getty Images)

(Photo by Scott Heavey/Getty Images)

Southampton forventes at kræve omkring 350.000.000 kroner for den 25-årige midterforsvar. José Mourinho viser allerede interesse i hollænderen, og derfor kan Koeman forvente at skulle betale mere, end han skulle, hvis Manchester United ikke var interesset, i den samme spiller.

Virgil van Dijk ligner mere og mere, en spiller som forlader Southampton, i løbet af kalenderåret 2017. Spørgsmålet er så mere, hvor vælger hollænderen og tage hen. Der er flere bud, men de fleste vil nok mene, at Everton ikke er meget bedre end Southampton, og derfor er det jo ikke et så stort niveau-skift som Virgil van Dijk vil opleve.

Det forventes at Van Dijk, skifter til en storklub som Manchester United, hvis han altså forlader Claude Puels Southampton-mandskab.

Læs også: Medie: Mourinho vil hente fransk superstjerne til Old Trafford