Der var stor interesse og markant presseopbud, da Jürgen Klopp holdt en pressekonference forud for lørdagens FA Cup-kamp mod West Bromwich Albion.

Liverpool møder West Bromwich Albion i fjerde runde af FA Cuppen.

Til pressekonferencen udtalte Klopp, at han ikke vil spille kampe klokken 12. Der er han nemlig sulten, fortæller den tyske manager.

Da han blev spurgt om, hvordan han har det med, at kampen spilles så sent (20.45), fortalte tyskeren således:

Pressekonferencen i grove træk:

”Udover, når vi skal spille 12.30 efter en Europa League-kamp om torsdagen på udebane, har jeg aldrig tænkt på kamptidspunkter.

Jeg kan godt lide aftenskampe. Lørdag aften er en aften, hvor folk generelt set ikke går tidligt i seng! Folk kan gå ud i Liverpool efter kampen, hvis de ønsker.

Det (20.45) er et meget bedre tidspunkt at spille fodbold på end klokken 12. Jeg er sulten klokken 12, ikke klokken 20.45! Jeg kan godt lide disse kampe, og jeg håber, folket deler min mening. Det er en lys-kamp, og det er meget vigtigt, at vi skaber en særlig atmosfære.

Vi spillede mod West Bromwich for et par uger siden, og de har udviklet sig siden. Vi spillede ikke så godt I den kamp, men det gjorde de. Vi har en masse respekt tilovers for dem.

Læs også: Manchester City vil smadre sin egen rekord: Køber La Liga-stjerne for 480.000.000 kroner

Vi har hovedsageligt haft gode kampe i de seneste uger. Nu kommer vi til at tænke på den seneste kamp, som ikke var for god. Der er al mulig grund til at tage skridtet op og gøre tingene anderledes – til det har vi brug for en særlig atmosfære.

I Tyskland siger man, at den største forskel på en kamp i pokalen og en kamp i ligaen er, at der vil findes en vinder. I England er det anderledes, for her er der mulighed for at skulle spille omkamp!

Det er en meget vigtig turnering for os. Vi vil meget gerne videre til næste runde. For at opnå dette, bliver vi nødt til at præstere. Siden Alan Pardew kom til West Brom har de forbedret sig meget. Det gør arbejdet endnu mere besværligt for os.”

Læs også: Officielt: Viborg henter FCK-talent