Nicklas Røjkjær skifter med øjeblikkelig virkning F.C. København ud med Viborg FF fra NordicBet Ligaen.

Nicklas Røjkjær er lørdag blevet præsenteret i Viborg FF. Foto: vff.dk

af: Emil Plovgaard

I sidste sæson var han en af de mest lovende talenter i FC København. Således blev det endda til to mål i pokalen mod nordjyske Jammerbugt.

Siden så man dog ikke meget til ham. For nyligt kunne Ståle Solbakken afsløre, at Røjkjær ikke havde nogen fremtid hos københavnerklubben. Dermed var banen lagt for en afgang i dette transfervindue. Røjkjær drog efter udtalelsen til Viborg, hvor han var til prøvetræning. I domkirkebyen gik det tilsyneladende så godt, at han nu er blevet forsynet med en kontrakt på to år.

Læs også: Vildt: FCK kan score kassen, hvis Nicolai Jørgensen skifter til Premier League

Til Viborgs officielle hjemmeside udtaler kantspilleren:

– Viborg er en spændende klub og en god mulighed for mig. Jeg har brug for at spille førsteholdsfodbold, og jeg kommer til en klub med ambitioner om Superligaen, så det passer mig rigtig godt. Jeg har været her i et stykke tid, og nu glæder jeg mig bare til at komme rigtigt i gang,

Den nuværende cheftræner hos Viborg FF har førhen arbejdet sammen med Nicklas Røjkjær. Det skete, da de begge var i Silkeborgs ungdomsafdeling. Røjkjær glæder sig til gensynet med Højer.

Steffen Højer har direkte indflydelse på Røjkjærs valg

– Steffen har stor betydning for mit valg. Jeg kender ham som menneske og som træner, og jeg glæder mig meget til at træne under ham igen.

Nicklas Røjkjær er 19 år gammel. Det er ikke første gang, han kommer til at spille på jysk græs. Han startede nemlig sin karriere hos Silkeborg IF i Søhøjlandet.

Han har desuden spillet 27 ungdomskampe i danske farver.

Læs også: Manchester City vil smadre sin egen rekord: Køber La Liga-stjerne for 480.000.000 kroner