Ronald Koeman mener at Jürgen Klopps Liverpool-mandskab har en meget god chance, for at vinde Premier League-trofæet i den nuværende sæson.

Af Lasse D. Drescher

Den nuværende Everton-træner Ronald Koeman, som tidligere har været træner for Southampton, mener at Liverpool har gode chancer for at vinde Premier League-titlen i 2016/2017 sæsonen.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

De fleste Everton-tilhængere er formentlig ikke tilfredse med at deres træner, mener at rivalen Liverpool har gode chancer for at vinde titlen. Hollandske Koeman mener at Jürgen Klopps mandskab er blevet så stærkt, og godt spillende nu at de sagtens kan hive trofæet hjem. Klopps Liverpool-mandskab ligger nummer et i Premier League, efter 11 kampe.

Ronald Koeman udtaler følgende til ESPN:

“Det er stadig for tidligt at komme med et resultat, men jeg er meget overrasket over Liverpools fantastiske spil i denne sæson. Måske forventer man ikke at en Everton-træner roser Liverpool, men de har spillet rigtig godt, og ligger nummer et. De har stjerner på holdet, og det er derfor de er nummer et.

Selvfølgelig kan de vinde titlen i år, deres chancer er gode men de er ikke de eneste i kampen om trofæet. Mit Evertonøhold har spillet mod Manchester City og Chelsea inden for de sidste par uger, og det var to meget svære kampe. Vi fik en uafgjort mod City, og det var tydeligt at de er af høj klasse.

Vi ved alle hvad der skete i Chelsea, vi tabte 5-0 og de spillede rigtig godt. Det var en meget svær kamp, og de var bedre end os overalt på banen. Så måske har Chelsea også en god chance.”

Læs også: Medie: Koeman vil hente Manchester United-flop til Everton