Everton-træneren Ronald Koeman viser ifølge Fox Sports interesse i Manchester United-spilleren Memphis Depay.

Af Lasse D. Drescher

Everton-træneren Ronald Koeman har fastslået, at han er interesseret i Manchester United-spilleren Memphis Depay. Louis Van Gaal fik i hans United-tid hentet PSV-spilleren Depay til Old Trafford. Depay har siden da ikke slået igennem hos De Røde Djævle.

Efter Jose Mourinho har overtaget trænersædet hos Manchester United, har Memphis Depay blot startet inde i en enkelt kamp. Derfor forventer de fleste også at Depay formentlig finder sig en ny arbejdsgiver, inden alt for længe.

(Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

(Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

Ronald Koeman udtaler følgende til Fox Sports:

“Jeg kan se at han er en interessant spiller. Han har gode individuelle kvaliteter. Han har bare brug for at spille kampe. Han viste endda hvor god han egentlig er, lige efter ankomsten hos United. Det har tydeligvis ikke været godt nok, men jeg forstår ikke at han ikke har fået mere spilletid.”

Ronald Koeman forsøgte også at hente den daværende PSV-stjerne til Southampton.

Koeman udtaler følgende om den situation:

“Jeg forsøgte at få Depay til Southampton. Depay valgte bare at tage til Manchester United, og det er selvfølgelig også logisk at gøre. De fleste ville selvfølgelig tage skiftet til United, efter at man lige er blevet topscorer i den bedste hollandske fodboldrække.”

Læs også: Tilbage til gamle dage: AC Milan vil hente Leicester-stjerne