Ronald Koeman håber han kan holde fast i nøgle-spillerne. Men han ved godt hvad der sker når en klub med adgang til Champions League, kommer og tilbyder en kontrakt.

Af Lasse Dam Drescher

Southampton-træneren Ronald Koeman håber at han kan holde fast i nøgle-spillerne. Desværre ved vi allesammen, hvad penge og de “større klubber” kan gøre, så det bliver formentlig svært for Koeman.

Sadio Mané har haft en forrygende sæson hos Southampton. Foto: Getty Images.

Sadio Mané har haft en forrygende sæson hos Southampton.
Foto: Getty Images.

I de sidste sæsoner har Southampton haft problemer med at holde fast i nøgle-spillerne. Over de sidste to år har Adam Lallana, Nathaniel Clyne og Dejan Lovren forladet Southampton til fordel for Liverpool. Den franske midtbane-profil Morgan Schneiderlin tog turen til Manchester United.

Ronald Koeman udtaler følgenge til belfasttelegraph:

“Jeg ved ikke om vi bliver stærkere i næste sæson. Det kommer an på om vi kan holde fast i vores bedste spillere. Kan vi det, skal næste sæson nok blive en succes. Jeg vil undgå at ændre alt for meget, men problemet er bare at kommer der en stor klub, som deltager i Champions League vil de fleste jo overveje tilbuddet.

Vi kan forsøge at hente gode spillere hver sommer, man får bare aldrig bygget et hold helt færdigt. Jeg ville med glæde gå ud og fortælle alle og enhver, at der ikke bliver solgt nogle af vores spillere. Det er bare ikke min beslutning i sidste ende, så det kan jeg ikke gøre noget ved.

Jeg ved endnu ikke hvor mange spillere der bliver hentet ind, det kommer an på flere forskellige ting.”

Læs også: Ronald Koeman – Trænerprofil