Vi kigger i denne tre-siders artikel på nogle af de spillere, der med stor sandsynlighed får sit gennembrud i næste sæson. Vi snakker om Premier League og det er ikke nødvendigvis helt unge spillere, der er med på listen. God fornøjelse.

Af David Paris 

Arsenal: Reiss Nelson

Den kun 17-årige Reiss Nelson blev i torsdags et kæmpe hit på Twitter efter, han fik debut på Arsenal-mandskabet i holdets pre-season. Kampen var mod Sydney FC og folk på Twitter gik helt amok over hans hurtig, styrke og gode driblinger i en så ung alder. Han spiller normalt offensiv midtbane, men Wenger havde valgt at spille ham som højre wing back og den opgave løste Nelson til perfektion, og uden at beklage sig. Da Wenger blev spurgt, hvor tæt han er på at få debut i Premier League, svarede han blot “meget meget tæt”.

Bournemouth: Connor Mahoney

Bournemouth købte lige i starten af transfervinduet den kun 20-årige Connor Mahoney hos Championsship-klubben Blackburn Rovers. Bournemouth har i mange år udviklet dygtige og talentfulde fodboldspillere og vi tror helt bestemt på at den unge fløjspiller kan blive endnu en i rækken. Han er i skrivende stund fast mand på det engelske U21-landshold og blev i sidste sæson valgt til en af sæsonens bedste spillere.

Brighton & Hove Albion: Solly March