Af Anders Lang Jensen

Selvom den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic ikke længere er fast mand for Manchester United i denne sæson, har den tidligere PSG-angriber dog visse ting at skulle have sagt i den engelske storklub.

Photo by Frederic Stevens/Getty Images

Den aldrene frontløber bliver kaldt kongen af Sverige og kongen af Manchester United. Dette er ikke uden grund. Nu melder flere engelske aviser, at en hvis superstjerne har fået svenskerens anbefaling i ledelsen hos United.

Det drejer sig om Real Madrids Gareth Bale, som over efterhånden lang tid er rygtet mod England og specielt netop Manchester United. Jose Mourinho beundrer den walisiske offensivstjerne, og at portugiseren ønsker at hente Bale til Manchester er næppe nogen overraskelse.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

I slutningen af sommerens transfervindue jagtede Mourinho angiveligt en kantspiller, som skulle give det sidste løft til truppen. Den spiller er angiveligt stadig ønsket hos manageren, og Bale er manden, som skal satses på.

Ifølge det spanske medie Don Balon har Zlatan Ibrahimovic fortalt ledelsen i Manchester United, at man skal forsøge sig med et bud på Gareth Bale i sommerens transfervindue. Den tidligere Tottenham-stjerne rygtes kraftigt væk fra den spanske storklub for tiden.

Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images

Flere skader og mangel på kontinuitet har fået ledelsen i den spanske hovedstad til at ville sælge waliseren. Derfor lytter Madrid-klubben på tilbud, der kommer på Bale. Ibrahimovic stopper med stor sandsynlighed i United til sommer, og han foreslår altså hvem, der skal erstatte ham selv.

Bale er en klassespiller, når han er i form og skadesfri. Netop det er også Zlatans holdning, hvorfor han har forklaret til Mourinho og co. at Bale skal hentes til den engelske storklub til sommer. 28-årige Gareth Bale forventes at blive solgt sammen med en række andre profiler i Real Madrid.

Prisen på Gareth Bale er næppe noget, som skræmmer Manchester United væk. De mange skader og en alder på 28 år, bliver det ikke noget synderligt for United at hive pengepungen op ad lommen for at sikre sig Bale til sommer.