Gareth Bale er elsket endnu engang i Madrid, efter han scorede to mål i Real Madrids 3-1 sejr, i Champions League-finalen imod Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Footballfancast skriver, at Manchester United-tilhængerne nu kræver, at Gareth Bale bliver hentet til klubben. Den 28-årige walisiske Real Madrid-spiller kom ind i gårsdagens Champions League-finale, og fik en rigtig stor rolle.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Gareth Bale kom på banen, og så formåede han at sende to bolde i netmaskerne, og tilspillede sig en af de helt store roller. Gareth Bale scorede et saksespark, som ifølge mange er historiens bedste finalemål, som der nogensinde er blevet scoret.

Det andet mål var så et skud fra lang afstand, som Loris Karius ikke formåede at holde ude af netmaskerne. Loris Karius er efter finalen blevet udskældt meget, grundet to absurd store drops.

Manchester United-fansene er meget overraskede over præstationen som Gareth Bale havde, og nu kræver de at se ham på Old Trafford, i den nærmeste fremtid. Prisen som Gareth Bale tidligere er blevet rygtet mod United for, ligger på omkring 535.000.000 kroner.

Dog forventes prisen på Gareth Bale godt at kunne stige, da waliseren nu også er elsket af mange Real Madrid-fans. Flere Manchester United-tilhængere er efter de så Gareth Bale spille i finalen, ligeglade med hvad waliseren koster, men de vil bare have ham til Old Trafford.

Forlader Gareth Bale den spanske storklub?

Gareth Bale har i en længere periode, været rygtet væk fra Real Madrid. Den 28-årige waliser har været sat i forbindelse, med et skifte tilbage til Premier League. Gareth Bale fik sit gennembrud hos Tottenham, og derefter tog han turen til den spanske storklub.

Fremtiden for Gareth Bale er dog tvivlsom, da han har kæmpet med Isco om pladsen på Real Madrid-holdet. Isco spillede knap så godt i finalen, og så kom Bale ind og ændrede på hele kampens udfald.

Læs også: Tragedien er stor: Karius er sønderknust efter Champions League-finale