Efter kun en sæson og stadig med chancen for at vinde både Bundesligaen og DFB-pokalen, så er der noget der ser ud til at blive ændret på Allianz Arena i München. Det skriver Goal.com. Cheftræner Niko Kovac skulle nemlig ifølge flere meder være en færdig mand i den største tyske fodboldklub. Det skrives, at hans skæbne er bestemt uanset hvor mange titler han hiver hjem til den sydtyske fodboldklub. 

Verdensstjerne forlader Bayern efter 12 år

Såfremt den tidligere kroatiske landsholdsspiller bliver fyret, så er det kun et år han har stadig i spidsen for klubben. Han overtog mandskabet i sommerferien 2018 efter at have imponeret med sit arbejde for Eintracht Frankfurt, der for øvrigt, i denne sæson nåede helt til Europa League-semifinalen. 

De forsvarende tyske mestre, som Bayern München var, forud for denne sæson, havde en sløv start. Flere pointtab blev det til i de første kampe. Kovac og co. mistede hurtigt førstepladsen og røg siden ud til Liverpool i første knockout-runde i Champions League. Men nu synes det at være muligt at redde sæsonen. Hvis man altså hiver Bundesliga-titlen og pokalturneringstrofæet hjem. 

Redder ikke Kovac 

Men de to titler redder sandsynligvis ikke Kovac s job. Hmm. Slår man Eintracht Frankfurt i dag, lørdag, så er Bayern Münchens syvende title i træk en realitet. Og den 25. maj er det så finaletid i pokalturneringen. Modstanderen er RB Leipzig. 

Men hvad er så grunden til at Kovac ikke kan blive, hvis man vinder to titler ud af tre mulige? 

Kovac har mistet tilliden til klubbens chefer og bestyrelsesformænd. Den sløve start var med til dette, og siden synes Bayern ikke at være på samme niveau. Også selvom de vinder kampe. De har mistet tilliden og hans autoritet og tro på tingene. Han er for passiv og det er de cheferne reagerer på. Og selvom titlerne kommer i hus. Men spørgsmålet er så, hvem der bliver den næste træner? 

.