I aften, tirsdag er det tid til den første semifinale under sommerens VM-slutrunde. Det er mellem Belgien og Frankrig og sidstnævnte nation ser ud til måske at blive svækket i den offensive del af spillet. Deres stjerneangriber Kylian Mbappe trænede nemlig ikke med mandag, dvs. dagen før den store kamp. Og hvad det betyder det så?

Det engelske medie Goal.com har forsøgt at give os svaret.Læs det hele lige her.

Den kun 19-årige franske landsholdsspiller Kylian Mbappe har indtil videre under dette års slutrunde i Rusland været en fast bestanddel af de startende 11 spillere på det franske landshold og derfor vil det være noget af en svækkelse, hvis han er at finde på bænken i semifinalen mod Frankrig. Førnævnte medie Goal.com, skriver dog at det ikke blive tilfældet. Selvom Kylian Mbappe ikke trænede med mandag, så vil han stadig starte inde.

Både Samuel Umtiti, N’Golo Kante og Benjamin Pavard har heller ikke været en del af træningen mandag og flere medier skriver, at ingen af dem kommer i kamp tirsdag aften kl 20.00.

Træner Deschamps mener dog ikke, at skadede spillere svækker hans hold. Tværtimod. Han mener, at truppen har nok bredden. Om de 4 skadede spillere siger han:

Trænerens udtalelser

“Selv hvis der var fire eller fem spillere skadede, så betød det ikke det store. Vi har vores gameplan og alle spillere kender den. Det er bare et spørgsmål om, hvem der udfylde opgaverne. Vi har bredde i truppen. Og nok bredde til at fire skader ikke blive et problem. Det håber jeg i hvert fald.”

Den kun 19-årige Kylian Mbappe har i en ung alder allerede etableret sig som en angriber af verdensklasse. Sidste sæson lavede han hattrick for Monaco i Champions League og i denne sæson har han været fantastisk for PSG og scoret masser af mål.