Der venter William Kvist og F.C. København en særdeles vigtig opgave, når de skal op mod Sheriff Tiraspol fra Moldova. En sejr kan nemlig sikre F.C. København europæisk fodbold til foråret.

 

LYNGBY, DENMARK – NOVEMBER 26: Thomas Delaney and William Kvist of FC Copenhagen celebrate after the Danish Alka Superliga match between Lyngby Boldklub and FC Copenhagen at Lyngby Stadion on November 26, 2016 in Lyngby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

af: Emil Plovgaard

En sejr kan dog ikke redde det forfærdelige efterår. Det melder en af de største profiler hos hovedstadsklubben ud. Han siger ifølge bold.dk:

– Nej, og helhedsindtrykket ændrer sig ikke væsentligt, hvis vi går videre, men det vil være et lille plaster på såret. Det vil være rart at kunne sætte flueben ved det og gå på juleferie med en lille ting, vi kan glæde os til i foråret, siger Kvist.

Det er dog ikke kun på banen, Kvist kan mærke, at det har været et særdeles svingende efterår for FCK:

– Der er ikke helt så mange, der hilser på gaden længere. Da vi havde vores gode kampe i Champions League, hilste selv de gamle damer, der måske endda ikke havde set kampen, og sagde ‘god kamp’.

– Men ellers er det mest på banen, hvor spillet naturligt nok har manglet lidt selvtillid og rytme. Det sker ting, som vi ikke er vant til. Vi har fået lidt flere røde kort og sådan noget, slutter FCK-kaptajnen.

Det er altså i aften klokken 19.00, at F.C. København skal forsøge at sikre sig videre avancement i Europa League. En kamp, du kan se på 6’eren.

LÆS OGSÅ:

Rosenborg aflyste en tur til denne destination – det er DBU fuldstændig ligeglade med

Malaga chokerer: Henter tidligere Arsenal-talent

Nedtur for Chelsea og Liverpool: Transferemne underskriver langtidskontrakt

Åh nej: City-stjerne tvivlsom til Manchester-derby – ikke udtaget til Champions League-kamp