Den spanske klub, Malaga, har købt den 25-årige forsvarsspiller, Ignasi Miquel. Miquel har en fortid i både Barcelona og Arsenal, så han er godt skolet.

HANOI, VIETNAM – JULY 17: Ignasi Miquel #20 of Arsenal celebrates with team mate Thomas Eisfeld #34 after scoring a goal during the international friendly match between Vietnam and Arsenal FC at My Dinh National Stadium on July 17, 2013 in Hanoi, Vietnam. (Photo by Chris McGrath/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Malaga oplyser på sin hjemmeside, at klubben har skrevet kontrakt med den 25-årige midtstopper Ignasi Miquel. Den spanske midtstopper kommer til klubben fra CD Lugo, der spiller i den næstbedste spanske række.

Miquel fik noget af sin fodboldopdragelse på FC Barcelonas ungdomsakademi, La Masia, men skiftede herefter til Arsenal, hvor han spillede de sidste af sine ungdomsår.

I Arsenal blev det til 14 kampe på førsteholdet, inden han i 2014 blev solgt til en anden engelsk klub, Norwich. Foruden de 14 førsteholdskampe for Arsenal, blev det også til 12 førsteholdskampe for Leicester, som han var udlejet til under sin tid i Arsenal.

Miquel skiftede herefter til Ponferradina i 2015, og videre i sommeren 2016 til Lugo. Her har han spillet fast i den næstbedste spanske række siden da.

Miquel ankommer til et Malaga-mandskab, hvor man har problemer med at holde buret rent. Klubben er i øjeblikket sidst i La Liga efter 14 runder. Det skal han nu være med til at være med til at vende, omend det kan ligne en umulig opgave.

Malagas næste kamp er baskiske Real Sociedad på udebane. Kampen spilles på søndag, den 10. december klokken 12. Men Miquel tilgår altså først klubben til januar, så den kan han ikke være med i.

LÆS OGSÅ:

Nedtur for Chelsea og Liverpool: Transferemne underskriver langtidskontrakt

KÆMPE OVERRASKELSE: Barca parate til at ‘bytte’ sig til ny venstreback

Åh nej: City-stjerne tvivlsom til Manchester-derby – ikke udtaget til Champions League-kamp

Lodtrækning: 1/8-finalerne i Copa del Rey