Der er tirsdag blevet trukket lod til en af verdens største pokalturneringer, nemlig Copa del Rey. Her skal de store hold som Barcelona og Real Madrid møde modstand fra andre spanske klubber.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

De forsvarende vindere af Copa del Rey, FC Barcelona, er blevet udtrukket til at skulle møde Celta Vigo i den femte runde af den spanske pokalturnering. Real Madrid trak Numancia fra den næstbedste, spanske række.

Vild statistik: Mourinho har aldrig tabt hjemme på en søndag

Der var i alt 12 La Liga-hold i bowlen til lodtrækningen til den femte runde. To hold fra næstbedste række og to hold fra den tredjebedste række udgjorde de resterende hold.

FC Barcelona er videre i turneringen efter avancement mod Real Murcia, der til daglig spiller i den næstbedste række. Lodtrækningen, der blev afhold tirsdag, har fundet frem til, at de skal møde danskerkolonien Celta Vigo. Daniel Wass, Pione Sisto, Andrew Hjulsager og Emre Mor har dermed alle mulighed for at yde modstand mod Lionel Messi og co.

Skandinavisk storklub dropper træningslejr: Det ville krænke klubbens værdier

Numancia skal op imod Real Madrid – et hold, der til daglig konkurrerer i den næstbedste række, mens Atletico Madrid fik en ønskværdig modstander i Lleida fra den tredjebedste række.

Sevilla, med Michael Krohn-Dehli og Simon Kjær i truppen, skal møde Cadiz fra den næstbedste række.

Ottendedelsfinalerne afvikles i starten af januar, og inden for de første uger af 2018, har man fundet frem til, hvem der skal i finalen i den spanske pokalturnering.

Spændende: Så meget får Mourinho at handle med

Oversigt over ottendedelsfinalerne i Copa del Rey:

Leganes-Villarreal

Las Palmas-Valencia

Espanyol-Levante

Formentera-Alaves

Hokus pokus, Maradona i fokus: 5 billeder, der viser, at Maradona var alt for selvoptaget til VM-lodtrækningen

Lleida-Atletico Madrid

Numancia-Real Madrid

Celta Vigo-Barcelona

Cadiz-Sevilla

Index: Novembers 10 bedste Premier League-spillere