José Mourinho får en solid pengesum at handle ind for, i løbet af januars transfervindue skriver flere engelske medier. Det forventes samtidig at Mourinho vil forsøge at sælge to forsvarsspillere.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Sun skriver, at José Mourinho formentlig skal ud og handle ind til januar. Der er flere medier som skriver, hvilket beløb José Mourinho får til at handle med i løbet af januars transfervindue.

(Photo: Getty Images)

Det meldes at Manchester United-ledelsen giver portugiseren omkring 670.000.000 kroner, til at spendere i løbet af transfervinduet. Det forventes at Mourinho vil have et fokus, på at forstærke forsvaret.

The Sun understreger samtidig, at der formentlig er spillere som vil blive solgt hos Manchester United. De to backs Luke Shaw og Matteo Darmian rygtes væk fra Old Trafford, da det ikke forventes at Mourinho vil bruge de to spillere så meget.

Der er ikke sat nogle navne på, hvilke spillere José Mourinho formentlig vil hente til Manchester United. Men det forventes at der vil ske noget, specielt nu hvor Mourinho har fået en solid pengesum at handle for.

Mediet skriver samtidig at hvis José Mourinho får solgt Luke Shaw og Matteo Darmian, sådan rimelig hurtigt. Så vil han formentlig få en del af pengene fra salgene, til at bruge på at hente spillere til klubben.

Bliver begge forsvarsspillerne solgt i januar?

Luke Shaw har længe været rygtet væk fra Manchester United, men det er aldrig blevet til et konkret skifte. Matteo Darmian derimod har også været rygtet væk, men ikke så længe som Luke Shaw har.

Det er to forsvarsspillere som egentlig er gode, og de har formentlig bare brug for meget spilletid. Men det er altså ikke noget som de får under José Mourinho, da han foretrækker at bruge Ashley Young og Antonio Valencia.

Læs også: Dette chokerende råbte West Ham-fansene til Everton-fansene i midtuge-kampen