Villarreal-angriber rygtes nu til kinesisk fodbold, ifølge Di Marzio Reports.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Di Marzio Reports rygtes den brasilianske Villarreal-angriber Alexandre Pato nu til kinesisk fodbold. Pato har ikke haft det samme niveau de seneste par sæsoner, som han engang havde hos AC Milan, da han sendte mål efter mål ind i netmaskerne.

(Photo: Getty Images)

Dog har Pato vist gode takter hos “Den Gule Ubåd” i Spanien, hvor det er blevet til seks mål og fire assist i den nuværende sæson.  Den kinesiske klub Tianjin Quanjian skulle være klar med omkring 135.000.000 kroner for Alexandre Pato, samtidig med at de skulle være klar til at tilbyde en ugentlig løn på omkring 45.000.000 kroner.

Det er blevet meget attraktivt og skifte til kinesisk fodbold. Der er flere nuværende stjerner, og tidligere stjerner som har taget turen til Kina. Oscar, Carlos Tevez, John Obi Mikel, Axel Witsel, Hulk er bare nogle  af dem.

Alexandre Pato havde som tidligere nævnt en skuffende periode hos Premier League-klubben Chelsea, hvor det blev til nogle kampe og indskiftninger, men Pato fik aldrig slået igennem, og bevist at han altså stadig har mange mål i støvlerne.

Læs også: Alexis Sanchez-afløser er fundet i Bundesligaen