Den 27-årige Las Palmas-stjerne Jonathan Viera rygtes væk fra den spanske klub, og mod den engelske Premier League-klub Everton.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Everton har fortsat store planer, om at handle mere ind i løbet af transfervinduet. Everton har stor interesse i den 27-årige spanske midtbanespiller Jonathan Viera, som til dagligt optræder hos Las Palmas.

(Photo by Charlie Crowhurst/Getty Images)

Everton har haft Swansea-stjernen Gylfi Sigurdsson i kikkerten, men det tyder på at Everton dropper interessen i islænderen. Jonathan Viera spiller samme rolle for Las Palmas, som Sigurdsson gør for Swansea.

Everton vil ifølge Futnsoccer udløse Jonathan Vieras frikøbsklausul. Klausulen ligger ifølge mediet på omkring 225.000.000 kroner.

Everton har rustet godt op denne sommer

Premier League-storklubben har allerede brugt rigtig mange penge, i løbet af transfervinduet. Wayne Rooney, Michael Keane, Jordan Pickford og Davy Klaassen har allerede underskrevet en kontrakt med Everton.

Det engelske medie skriver samtidig at Viera godt kunne overveje et skifte til Everton, fordi de forventes at kunne tilbyde europæisk fodbold i den nærmeste fremtid.

Læs også: De bedste Ajax-spillere gennem tiden