Hvis du som langt de fleste supporters af et dansk Superliga hold, ønsker at være på lægterne til enhver hjemmekamp, så kræver det at du lægger et budget inden sæsonen går i gang. Priserne for en tur i nationalarenaen (hjemsted for de københavnske løver) lyder på 70 kr. for børn og 135 kr. for voksne. Grundet den nye Superligastruktur, med i alt 12 hjemmekamp hvis ens hold går videre til mesterskabsslutspillet, så koster det dig 1620 kr. som voksen at sidde på familietribunen, hvorimod du sparer 420 kr. ved at købe et Familie sæsonkort til 1200 kr.

Hvis man vil ind og se europæisk fodbold, har løverne (red. FCK) en pakkepris, som lyder på 1200 kr. for alle tre hjemmekampe. Ligger man det oveni prisen for enkelte billetter lyder prisen altså 2820 kr., som er en merpris på 220 kr. sammenlignet med et platin sæsonkort, som inkluderer alle hjemmekampe, samt alle europæiske kampe spillet på hjemmebane.

De fleste supporters kan allerede nu se fidusen i at et sæsonkort er billigere end at købe billetter til kampene enkeltvis. Hvis du som supporter er klar over at du er i stand til at komme til samtlige kampe, vil det anbefales at du køber et sæsonkort. Hvis du derimod ved du kun er i stand til at komme til en håndfuld kampe, bør du overveje om det er billigere for dig at bestille billetter til de individuelle kampe. Foruden billetpriserne kommer der en udgift til drikkevarer, madvarer og merchandise i form af T-shirts så du kan vise, hvilket hold, der har din support.

sæsonkort

Mads Hvidberg fra MONEYBANKER.dk udtaler: ”vi ser i stigende grad at folk vælger at optage kviklån, når de er presset økonomisk. Det får folk til at tage ugennemtænkte beslutninger, såsom at ansøge om kviklån når de sidste sæsonkort er ved at blive udsolgt”.

Anbefalingen her fra lyder således: hvis du har i sinde at støtte dit hold igennem en hel sæson og overvejer at købe et sæsonkort, samt have råd til diverse posten, så bør du allerede i sæsonen forinden begynde at ligge penge til side, på den måde undgår du dyre lån og kan samtidig støtte din klub.