Zlatans svenske landsholdskammerat Sebastian Larsson, fortæller lidt om hvorfor Zlatan er blevet så god som han er, og hvor alle hans medajler og titler er kommet fra.

Af Lasse D. Drescher

Den svenske Sunderland-spiller Sebastian Larsson, roser landsmanden Zlatan Ibrahimovic, efter skiftet til Manchester United og Premier League.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Zlatan Ibrahimovic har været stærkt for Manchester United. Zlatan har lavet 16 scoringer for Manchester United, og har haft stor andel i Manchester Uniteds seneste flotte resultater. José Mourinhos mandskab, er oppe på tre Premier League-sejre i træk.

Sebastian Larsson udtaler følgende til The Chronicle:

“Ibrahimovic er en sand vinder, det kan der ikke være tvivl om. Han accepterer ikke andet end sejr. Det er ikke kun når der er kamp, de samme vilkår gælder på træningsbanen. Det er også grundet det vindergen han har, at han har vundet de mange medajler og titler, som han har.

Det bliver spændende når vi mødes i ligaen, dog håber jeg at vi får point med hjem, når vi skal møde Manchester United. Jeg har spillet meget mod ham på træningsbanen, på landsholdet. Men jeg har aldrig spillet mod ham i en rigtig kamp, hvor det virkelig gælder.”

Læs også: Koeman: Jeg håber Lukaku bliver, men jeg kan ikke love noget