Michael Laudrup ses her under en kamp med Mallorca, mod netop Valencia. (Getty Images)

Michael Laudrup ses her under en kamp med Mallorca, mod netop Valencia. (Getty Images)

Valencias nuværende træner, Nuno Santo, meddelte efter søndagens nederlag mod Sevilla, at han stopper som træner i Valencia. Michael Laudrup nævnes som topkandidat til jobbet. 

Santos opsigelse kommer efter en række svingende resultater i La Liga, hvor man ikke har fået det optimale ud af spillerne.

Valencia ligger lige nu midt i rækken med sølle 19 point i 13 kampe. Ikke et pointsnit, der behager hverken ledelse eller fans.

I Champions League, er man også ved at ryge ud, så det kører ikke på skinner for den tidligere engang så store klub. Holdet er på tredjepladsen et point efter den belgiske klub Gent inden sidste runde af gruppespillet, hvor Valencia møder Lyon.

Valencia kan ikke klare sig videre selv, og er dermed afhængige af at russiske Zenit Sankt Petersborg henter point ude mod Gent i den sidste runde af gruppespillet.

I flere af de store spanske aviser, nævnes Michael Laudrup, også i Spanien kaldet “El Míster” sammen med den hollandske, tidligere Barcelona-træner, Frank Riijkard.

Stedkendt familie

Laudrup er bekendt med Spanien og de spanske omgivelser, da han førhen har haft en tilværelse i hovedstads-klubben Getafe og derefter en tilværelse på Mallorca.

Hans søn, Andreas Laudrup, er også forvænt med det spanske klima, da han i en årrække spillede for Real Madrids ungdomsakademi.