Der har været mange rygter om Virgil van Dijk til Liverpool, og nu meldes det at en anden hollænder rygtes mod Anfield. Det er Lazio-midterforsvaren Stefan de Vrij som skulle være i Liverpools kikkert.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Clubcall skriver at Premier League-storklubben Liverpool formentlig har fået en ny spiller i kikkerten. Liverpool har haft kæmpe interesse i Southampton-stjernen Virgil van Dijk, men nu tyder det på der er en ny forsvarsspiller i kikkerten.

Foto: Getty Images

Det er Lazio-midterforsvaren Stefan de Vrij, som nu rygtes mod Premier League-storklubben Liverpool. De Vrij har været yderst velspillende for den italienske storklub Lazio, og for det hollandske landshold.

Den hollandske Southampton-stjerne Virgil van Dijk forventes at koste rigtig meget, at hente væk fra Premier League-klubben. Det forventes ifølge mediet at den 25-årige Lazio-midterforsvar Stefan de Vrij er billigere at hente til klubben.

Hvilken hollænder bør Liverpool sikre sig?

Der er ifølge rygterne også flere klubber som jagter Virgil van Dijk, end der er klubber som jagter Stefan de Vrij. Det meldes samtidig også at der måske ikke er så stor forskel, på de to hollænderes niveau.

De er begge velspillende for deres klubber, og både Southampton og Lazio befinder sig på et højt niveau.

Læs også: FC Barcelona jagter fortsat Ligue 1-midtbanespiller