Den unge serbiske midtbanespiller Sergej Milinković-Savić rygtes væk fra den italienske storklub Lazio. Der er ifølge Calciomercato stor interesse fra Premier League-storklubben Manchester City.

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige serbiske Lazio-midtbanespiller Sergej Milinković-Savić, rygtes ifølge Calciomercato væk fra den italienske storklub. Milinković-Savić skiftede til Lazio tilbage i 2015, og siden da er det bare gået bedre og bedre for serberen.

Foto: REUTERS/Dylan Martinez

Det er ifølge det italienske medie Pep Guardiola og Manchester City, som viser interesse i den unge midtbanespiller. Det italienske medie melder at Manchester City vil forsøge at sikre sig serberen, det meldes dog ikke om det bliver til januar eller først næste sommer.

Dog melder Calciomercato at Serie A-storklubben formentlig vil gøre hvad de kan, for at holde fast i nogle profiler. Der er nemlig flere af de store profiler hos Lazio, som rygtes væk fra den italienske klub.

Formår Lazio og holde fast i nogle profiler?

Spillerne som rygtes væk er midterforsvaren Stefan de Vrij, og kantspillerne Felipe Anderson og Keita Baldé Diao. Så Lazio vil formentlig forsøge at holde fast i nogle af deres profiler, så de stadig kan stå stærkt.

Læs også: Conte bekræfter: Nyeste spiller er ude med skade