Det kom som et chok for de fleste da sidste sæsons engelske mestre fra London klubben Chelsea hentede en af Leicester store profiler fra de sidste par sæsoner. Kulminationen på et blandet transfervindue for the Blues fra London. 

AF KRISTIAN PARIS

Chelseas nyeste signing Danny Drinkwater er ifølge klubben italienske manager, Conte, ude i omkring en måneds tid efter han er skadet i sin læg. Det skriver det britiske medie BBC.

Den engelske spiller kom til Conte i sidste måned på transfervinduets sidste dag, da de hentede spilleren fra Leicester City, efter han kom til klubben sammen med Davide Zappacosta som en anden spiller, der også kom til i aller sidste øjeblik.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Zappacosta har allerede spillet to kampe for de engelske mestre  – han har endda også scoret et mål mod Qarabag i Champions League åbningskampen i tirsdags i midtuge. Men Drinkwater har endnu ikke haft den fornøjelse af at spille for klubben og få sin debut – og det sker nok også først om en måneds tid.

Den 28-årige spiller måtte se sit hold sejre fra bænken i sidste weekenden, ligesom han helt var ude af truppen i midtugen i Champions League. Conte afslører nu, at spilleren er ude med lægproblemer i længere tid en først forventet.

– Han har muskelproblerm i læggen. Han har brug for tid til at komme til sig selv, udtalte den italienske manager.

– Jeg synes det var meget svært at bedømme ham før landsholdspausen. Det er ærgerligt for han var begyndt at spille med de andre og være i god fysisk form. nu bliver vi alle nødt til at tilpasse os den nye situation.