Den hollandske Lazio-forsvarsspiller Stefan de Vrij, rygtes endnu engang væk fra Lazio. Der er nemlig stor interesse fra de to klubber, Inter Milan og FC Barcelona.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige Lazio-forsvarsspiller Stefan de Vrij har i en længere tid, været rygtet væk fra den italienske storklub. Der har nemlig været stor interesse, fra flere europæiske storklubber. Specielt Premier League-klubben Manchester United og spanske Barcelona har vist interesse.

(Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Lazio-kaptajnen har i den nuværende Serie A-sæson spillet 27 kampe for Lazio. Det er blevet til overaskende fire scoringer, fra den hollandske forsvarsspiller. I den seneste tid har Serie A-konkurrenten Inter Milan også vist stor interesse.

Inter har ifølge det italienske medie Calciomercato, lovet Stefan de Vrij Champions League og andre goder. Dog må det italienske medie også understrege, at der er lidt mere sikkerhed i de ting FC Barcelona lover, i modsætning til Inter Milan.

Et andet stort emne er det med at FC Barcelona er en af verdens absolut største klubber. Derfor er det kæmpe stort for en spiller, når en klub af den kaliber viser interesse. Dog er det også vigtigt for Stefan de Vrij, at han vil få spilletid, og så meget som overhovedet muligt.

Meldingen fra FC Barcelona lyder ifølge det italienske medie på at Stefan de Vrij og Samuel Umtiti, kunne være fremtiden for FC Barcelona. Dog må det stadig nævnes at Gerard Pique blot er 31 år gammel, så derfor er der formentlig stadig nogle gode år tilbage.

Gider Stefan de Vrij egentlig skifte til Serie A-konkurrent?

Der er samtidig noget tvivl om hvor vidt Stefan de Vrij egentlig går et niveau op, hvis han skifter til konkurrenten Inter Milan. Da der ikke ligefrem er stor forskel på de to italienske klubber, som begge befinder sig i toppen.

På nuværende tidspunkt er Inter Milan et point foran Lazio, i den italienske Serie A. Dog har Inter Milan en kamp ekstra i hånden.

Læs også: Manchester United jagter Real Madrid-forsvarsspiller