Real Madrid-forsvarsspilleren Raphael Varane rygtes endnu engang væk fra Madrid-storklubben. Der er ifølge et spansk medie endnu engang, stor interesse fra Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie The Mirror, så har Manchester United fortsat interesse i at forstærke forsvaret med en tilføjelse. Tilføjelsen finder vi hos en af José Mourinhos tidligere klubber, nemlig den spanske storklub Real Madrid.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Det er den 24-årige franske forsvarsspiller Raphael Varane, som endnu engang rygtes mod Premier League-storklubben Manchester United. Den engelske klub har nemlig tidligere vist stor interesse, i den franske Real Madrid-spiller.

Mediet mener at den franske forsvarsspiller koster omkring 340.000.000 kroner, hvis altså han skal hentes væk fra Santiago Bernabeu. Det er et beløb som det spanske medie mener at Manchester United har interesse i, at udløse og dermed sikre sig Varane.

Der går ifølge det spanske medie lidt rygter, om at Real Madrid har planer om at sælge et par spillere til sommer. Der har Raphael Varane været på tale som en af de spillere, som formentlig godt kunne forlade den spanske storklub.

Raphael Varane får spilletid, men han er ikke et sikkert førstevalg. Det kan Varane formentlig blive, hvis han skifter til Premier League-storklubben hvor José Mourinho er træner hos Manchester-storklubben.

Ser vi franskmanden spille for De Røde Djævle i fremtiden?

24-årige Raphael Varane fik for alvor sit gennembrud hos Real Madrid, da José Mourinho var træner. Derfor forventes det at Varane kan være rimelig sikker, på at han vil få rigeligt med spilletid hos Manchester United.

Raphael Varane kan ifølge det spanske medie for alvor blive en af verdens bedste, på hans position. Dog kræver det at han får meget spilletid, så Varane kan udvikle sig og holde fast i en række af gode præstationer i kampene.

Læs også: Hudærlig Messi: Har grædt mange gange over de tabte finaler, men håber det er argentinas år