Leeds’ italienske klubejer, Massimo Cellino, er ude med friske meldinger. Cellino mener Leeds er det perfekte sted for trænere som José Mourinho og Carlo Ancelotti. Hos Cellino kan de bevise deres værd, men som han påpeger, så kræver det nosser at tage jobbet i Leeds. 

LEEDS, ENGLAND - DECEMBER 13: Massimo Cellino President and Director of Leeds United during the Sky Bet Championship match between Leeds United and Fulham at Elland Road on December 13, 2014 in Leeds, England. (Photo by Clint Hughes/Getty Images)

LEEDS, ENGLAND – DECEMBER 13: Massimo Cellino President and Director of Leeds United during the Sky Bet Championship match between Leeds United and Fulham at Elland Road on December 13, 2014 in Leeds, England. (Photo by Clint Hughes/Getty Images)

Cellino er en holdningsstærk og ambitiøs herre. Den 56-årige italiener ønsker ikke blot at bringe Leeds op i Premier League, men også ind i Champions League.

Cellino har således været i kontakt med nogle af de mest anerkendte trænere i dagens fodbold, José Mourinho og Carlo Ancelotti. Om Mourinho fortæller Cellino:

“Jeg sagde til ham; hvis du har nosser så bør du komme og være træner i Leeds. Tage Leeds op i Premier League og så i Champions League. Det kræver nosser.”

“Du ønsker at spille fodbold? Tag med mig til Leeds. Mourinho må, såvel som andre [trænere], spørge sig selv om han fortsat er træner. Hvordan kan man vide det? Ved at tage til Manchester United?”

Også sin landsmand, Carlo Ancelotti, har Cellino kontakt med:

“Ancelotti ringede til mig. [Han sagde;] ‘Massimo, få klubben op i Premier League og jeg vil komme og træne hos dig, da det er det eneste sted jeg savner og jeg ønsker at returnere til England”

Store ambitioner og træner-utilfredshed

Cellino ønsker at gå hele vejen fra midten af Championship til Champions League:

“Fansene ønsker at vinde, men jeg ønsker endnu større ting. Jeg vil ikke op i Premier League og så tilbage igen. Jeg vil i Premier League og så konkurrere om at komme i Champions League.”

Om Leeds nuværende træner, Steve Evans, har Cellino udtalt sig kritisk:

”Han taler for meget. Han må lære at tie. Jeg har fortalt ham mange gange at han må stoppe [med at tale], men det gør han ikke.”

For 15 år siden nåede Leeds til semifinalen i Champions League. Idag er situationen en anden. Leeds ligger pt. på en 12. plads i Championship og skal imorgen aften forsøge at vinde mod Wolverhampton. Kampen spilles kl. 20.45.

Læs her hvem Leicester vil hente fra Serie A