Af Anders Lang Jensen

Da spanske Pep Guardiola i sin tid overtog tøjlerne hos stenrige Manchester City, er flere stjerner i Barcelona blevet sat i forbindelse med en genforening med deres tidligere succestræner. Både Lionel Messi, men også en række andre navne.

Tidligere er Pep Guardiola også blevet meldt interesseret i at hente Andrés Iniesta til engelske Manchester City. Nu kan den engelske avis The Mirror så melde om fortsat interesse, eftersom Guardiola ønsker at hente Iniesta til sommer.

Avisen beretter, at Pep Guardiola vil give Iniesta muligheden for at slutte den imponerende karriere af i engelsk fodbold. Angiveligt skulle Guardiola have fulgt Iniesta tæt siden Barcas køb af Philippe Coutinho i januar, hvor brasilianeren kan ses som en erstatning for Iniesta på sigt.

Iniesta og Guardiola havde stor succes sammen i deres fælles tid på Camp Nou, og den tidligere succestræner i Barca vil styrke midtbanen med Barcelona-veteranen til sommerens transfervindue. Spanske David Silva og belgiske Kevin De Bruyne skal have konkurrence, mener Guardiola.

Tilbage i oktober underskrev Barca-legenden en livstidskonktrakt med klubben, men ifølge spanske medier er det ikke en bindende aftale, hvorfor Iniesta kan skifte til Manchester-klubben, hvis han ønsker det.

Iniesta har spillet over 700 kampe for den spanske storklub, og det bliver uden tvivl et tab for holdet på Camp Nou, hvis ikonet på midtbanen skifter væk efter denne sæson. Selvom alderen er høj, er niveauet, den spanske landsholdsprofil viser, konstant på et verdensklasse-niveau.

Efter vinterens store tilgang af brasilianske Philippe Coutinho, der blev hentet i engelske Liverpool, har diskussionerne omkring Iniestas fremtid været mange. Tidligere på året kunne den store catalanske avis Sport melde om interesse fra kinesisk fodbold, hvilket altså også er en mulighed for midtbaneveteranen.

LÆS OGSÅ: Mesterskabsplaner: NU vil Liverpool hente disse stjerner!