Leicester-spillerne bliver belønnet for deres første-plads i deres Champions League-gruppe. Nu skal de bare vise, at de også kan i ligaen.

Af Lasse D. Drescher

Leicester har præsteret at spille sig videre i Champions League, samtidig som gruppevinder. Grundet den flotte præstation, har alle Leicester-spillerne modtaget en bonus på £100,000.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Daily Mail fortæller at Leicester modtager omkring £4,6 millioner af UEFA nu hvor de deltager i 16-delsfinalerne.  Daily Mail fortæller samtidig at Leicester grundet deres vundne og uafgjorte kampe i gruppespillet, vil modtage omkring £2,5 millioner til spillerne. Det skal så deles ud til de 24 spillere fra Champions League-truppen.

Claudio Ranieri udtaler følgende efter at Leicester ender som etter i gruppen: 

“Det er vidunderligt, at vi ender som nummer et. Jeg er virkelig glad, og stolt af holdet og spillerne. Jeg siger samtidig tak til fansene, og for alle der har støttet og fulgt vores rejse, som jo fortsætter videre til knockout-kampene.

Vores næste modstander bliver rigtig stærkt, og vi skal bare gøre vores bedste. Nu kan vi have lidt fokus på ligaen, så vi også kan få rettet op på resultaterne i hjemlandet. Vi skal til at vinde, så vi kan komme længere op i tabellen, samtidig med at vi får nedryknings-zonen længere væk.”

Leicester er faldet helt af på den, hvis man kigger i Premier League-tabellen. De ligger nummer 14, og så har de blot vundet tre af deres 12 kampe. Det er blevet til hele seks nederlag. Efter Leicesters fine Champions League-resultater, bør de vel kunne forbedre deres position i Premier League-tabellen også.

Læs også: Mourinho: Svært at accepterer at vi har tabt så mange point