Leicesters algeriske midtbanespiller, Riyad Mahrez, må ikke køre bil de næste seks måneder. Det skyldes, at han i maj måned sidste år kørte 124 km/t i en zone, hvor man må køre 80 km/t.

Foto: Michael Regan/Getty Images

Foto: Michael Regan/Getty Images

Den offensive spiller fra Algeriet er derfor blevet idømt en bøde på i alt 440 pund, som til dansk svarer til i omegnen af 4100 danske kroner. Selve fartbøden lød på 200 pund, og så røg der også lige 150 pund for sagsomkostningerne og 90 pund for erstatninger til ofre.

Mahrez’ advokat, Imogen Cox, fortalte til retten, hvor meget Mahrez tjener i løn – angiveligt 55.000 £ om ugen, svarende til ca. 515.000 kr. – og “at han ville være i stand til at betale bøden inden for en dag.”

Faktisk har Mahrez råd til at betale bøden mere end 500 gange om måneden, og stadig have en solid pose penge tilbage.

Derudover fortalte hans advokat også, at Mahrez godt var klar over, at han ikke må køre i de næste seks måneder, og at han ikke ville uddybe sin klients holdninger til sagen.

Mahrez har spillet 24 landskampe for Algeriet, og er på forhånd tippet til at vinde Årets Spiller i England, da han har scoret 16 mål i denne sæson.

Han blev i onsdags nomineret til prisen sammen med holdkammeraterne, Jamie Vardy og N’Golo Kanté. Derudover er også Mesut Özil, Harry Kane og Dimitri Payet nomineret til prisen.

Leicester City er i øjeblikket syv point foran Tottenham, og der er fem runder igen.

Læs også: Avis: Manchester City er i forhandlinger med Dortmund-stjerne