Den engelske angriber Jamie Vardy rygtes væk fra Leicester, og mod Premier League-konkurrenten Everton.

Af Lasse D. Drescher

Leicester-angriberen Jamie Vardy har vist hvad han kan i Premier League, det blev tydeliggjort da Leicester vandt Premier League. Derefter har det ikke gået så fantastisk, men Vardy har stadig formået at lave mål.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Nu rygtes den 30-årige engelske angriber væk fra Leicester, og mod Premier League-konkurrenten Everton. Ronald Koeman har allerede forstærket Everton meget, med omkring otte nye spillere.

Den hollandske træner har forstærket Everton på næsten alle positioner. Defensiven, midtbanen og angrebet er blevet forstærket meget. Jamie Vardy kan ifølge Hitc blive den næste forstærkning til Merseyside-klubben.

Det engelske medie skriver at Jamie Vardy forventes at koste omkring 325.000.000 kroner. Dog understreger mediet, at det er en rimelig høj pris for den nu 30-årige angriber. Dog tyder det stadig på at Everton har interesse i Vardy.

Hvad er chancen for at Jamie Vardy forlader Leicester?

Mediet Futbol mener dog ikke chancen for at Jamie Vardy skifter væk fra Leicester, er særlig stor. Mediet mener blot der er 30 procent chance for, at den engelske angriber forlader den engelske klub.

Læs også: Utilfreds Chelsea-stjerne rygtes mod PL-storklub