Den 28-årige angriber Diego Costa, rygtes ifølge engelsk medie væk fra Chelsea endnu engang. Der er stor interesse fra Premier League-konkurrenten Everton.

Af Lasse D. Drescher

Den 28-årige spanske angriber Diego Costa, har i en lang periode været rygtet væk fra Chelsea. Det står helt klart, at Diego Costa på ingen måde er med i Antonio Contes planer, i den nuværende sæson.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Chelsea har også hentet Alvaro Morata til Stamford Bridge, og siden den handel blev lukket. Har det stået klart for alle, at Diego Costa formentlig ikke er det foretrukne valg hos Premier League-storklubben.

Den spanske angriber bliver i øjeblikket rygtet mod Merseyside-klubben Everton. Det engelske medie Hitc skriver at Chelsea formentlig også har interesse, i at sælge Diego Costa da han ikke ligefrem er ønsket af Conte i klubben.

Prison som Diego Costa forventes at koste, er ifølge mediet på omkring 400.000.000 kroner. Det er cirka den samme pris, som Alvaro Morata blev hentet til Chelsea for. Derfor kan Chelsea få det til at gå lige op, tæt på i hvertfald.

Everton har forstærket sig meget i løbet af sommeren, efter de solgte superstjernen Romelu Lukaku til Manchester United. Everton har forstærket sig i begge ender, så overall er de blevet solide i hele truppen.

Kan de to stjerner blive en god duo?

Den største profil som er hentet til klubben er nok Wayne Rooney, som Ronald Koeman fik hentet til klubben fra Manchester United. Et angreb med Wayne Rooney og Diego Costa kan ifølge mediet, formentlig blive en succes.

Læs også: TOP6: Spillere du ikke vil møde i bokseringen