De fleste er klar over – om de skal se den eller ej – at de to boksestjerner, Conor McGregor Floyd Mayweather, i aften støder sammen i en af årets største kampe. I kølvandet på det, har vi rettet blikket mod Europas bedste ligaer og forestillet os, at skulle stå i kamp mod nogle af spillerne.
Her er dem, vi under ingen omstændigheder har lyst til at møde i ringen: 

AF KRISTIAN PARIs

Lee Cattermole (Sunderland)

Det er måske et lidt kontroversielt valg, som mange ville mene ikke er korrekt. Men Lee Cattermoles rolle i Sunderland og altid utrættelige indstilling på banen har gjort ham til en af de hårdeste ‘hunde’ i hele Premier League.

Den defensive midtbanespiller har på en eller anden måde formået at holde antallet af røde kort nede på fire i hele sin professionelle karriere – og det er en bedrift i sig selv.

Den engelske spiller har igennem adskillige sæsoner for Sunderland og Wigan og Middlesbrough domineret midtbanen og gået mere end 100 % ind i enhver tackling.

5. Arturo Vidal (Bayern München)

(Photo: Getty Images)

De fleste midtbanespillere i Bundesligaen tænker sig nok lige om en ekstra gang inden de melder sig klar til kamp, når de ved, at Bayern Münchens er weekendens modstander.

For på den centrale del af sydtyskernes midtbane løber chilenske Arturo Vidal, der godt nok ikke er særlig stor af statur.

Men kaptajnen på landsholdet kan i den grad sætte sig igennem fysisk. Og det gør det ikke noget, at modstanderne allerede får rædslen varslet, når det ser på hans altid-opstående-hanekam-af-forskellig-farve.

Den 29-årige spiller er bestemt ikke en af dem, som vi her på redaktionen har lyst til at rende ind i på banen (eller i ringen).

4. Victor Wanyama (Tottenham)

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Der er en grund til, at Tottenham er så dominerende på midtbanen. Det kan meget ofte skyldes Victor Wanyama.

Landsholdsspilleren fra Kenya er en absolut arbejdsmand for Spurs, der nyder godt af den store afrikaners imponerende fysik runde efter runde. Noget, der gør ham til en perfekt defensiv midtbanespiller og fungerende ankermand.

Der er ingen bedre spiller i ligaen, der læser og bryder spillet bedre en Wanyama. En klasse spiller.

Brug piletasterne til at komme videre: