Leicester City med danske Kasper Schmeichel på holdet er efterårets helt store historie. De er godt placeret på 1. pladsen af Premier League marginalt foran Manchester City og Arsenal. Det er et hold som har en samlet lønningspulje til deres spillere på 376 millioner kroner i år til sammenligning har har 2,1 milliard kroner til lønninger og Arsenal har 1,7 milliard kroner.

Leicester Citys spillere er naturligvis kommet i søgelyset og flere af spillerne sættes i forbindelse med stort set samtlige af de klassiske engelske tophold, og for så vidt også de store spanske hold.

Disse to profiler er super interessante

Alle har naturligvis hørt om Jamie Vardy, der har slået rekorder og ligger som nummer 1 på topscorerlisten i Premier League, men i vores optik er Riyadh Mahrez lige så interessant. Faktisk ligger han på nuværende tidspunkt på 3. pladsen på topscorerlisten og på en delt 2. plads på listen over spillere med flest assists. Både Vardy og Mahrez oplever markant interesse fra de største klubber i verden, og ja det er der vel ikke så meget at sige til.

Se hvor meget Jamie Vardy tjener her.

Mahrez om hans fremtid

I følge Goal.com ønsker Mahrez ikke at forlade Leicester City i januar transfervinduet, men vil i hvert fald gerne blive i klubben til sæsonen er ovre. Han udtalte følgende til den franske radiostation RMC:

“Det vil være bedst for mig at blive her til sæsonen er slut.”

LEICESTER, ENGLAND - DECEMBER 14: Riyad Mahrez of Leicester City scores his team's second goal during the Barclays Premier League match between Leicester City and Chelsea at the King Power Stadium on December14, 2015 in Leicester, United Kingdom. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Riyad Mahrez med hans flotte mål mod Chelsea i mandags  (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Mahrez har en meget ydmyg holdning til den position som han og de andre spillere fra Leicester har skabt.

“Nej vi kommer ikke til at vinde Premier League.(…) På nuværende tidspunkt ligger vi nummer 1, men det betyder intet. På et tidspunkt vil de store hold vågne igen.”

Det er imidlertid ikke alene Mahrez, der bestemmer hans fremtid og om han ryger i transfervinduet. Hos fodboldspilleren.dk kan vi sagtens se et scenarie, hvor Leicester City får et bud på Mahrez og Vardy, som de simpelthen ikke kan sige nej til, men det kommer vi til at se til januar.

Følg vores såvel som internationale nyheder om Leicester City her.