James Vardy er det store spændende angrebsnavn i Premier League. Vardy spiller for Leicester City der har gjort det ovenud godt i Premier League, og Vardy er en af grundene til det går så godt. Han er på mange måde en usleben diamant uden for banen, der er ret skarp i replikken, men hans mål på banen gør mere end op for dette!

Vardy Løn

James Vardy tjener mange penge i forhold til dig og mig, men i forhold til dem han lige nu bliver sammenlignet med i Premier League, så er det småpenge.

LEICESTER, ENGLAND - NOVEMBER 28:  Jamie Vardy of Leicester City during the Barclays Premier League match between Leicester City and Manchester United at The King Power Stadium on November 28, 2015 in Leicester, England.  (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

Jamie Vardy – Ja der er lang vej op til de store drenges lønninger (Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Vardys årsløn er på 5,2 millioner kroner om året. Det svarer til en månedsløn på ca. 430.000 kroner eller en ugeløn på ca. 100.000 kroner. Liverpools nye angriber Benteke tjener eksempelvis 14 gange så meget Vardy, og det sagt så har Benteke nettet 4 gang i Premier League, mens Vardy har scoret 14 mål denne sæson. Du kan se Bentekes løn her. Vardy er i den grad underbetalt, men passer nok meget godt ind i det budget som Leicester har, men det er ret nemt at forestille sig, at en af de økonomisk stærke klubber vil prøve at få fat på ham, og så må man forvente lønnen bliver en noget anden. Danske Christian Eriksen tjener eksempelvis over 10 gange så meget som Vardy gør. Du kan se Christian Eriksens løn her.

Se andre spillerlønninger her:

Cristiano Ronaldos Løn
Messis Løn
Zlatans Løn
Neymars Løn
Adebayors Løn