Christian Benteke blev i sommeren 2015 købt af Liverpool FC fra Aston Villa for 32 millioner pund, hvilket svarer til 330 millioner kroner, og Liverpool skrev en kontrakt med Benteke, som varer i 5 år dvs. til 2020.

LIVERPOOL, ENGLAND - NOVEMBER 26: Christian Benteke of Liverpool celebrates as he scores their second goal during the UEFA Europa League Group B match between Liverpool FC and FC Girondins de Bordeaux at Anfield on November 26, 2015 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Christian Benteke fejrer sit mål i Europa League mod Bordeaux på Anfield den 26 november 2015 (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Benteke Løn per år

Hos Liverpool får Christian Benteke 75 millioner kroner om året og qua han har en kontrakt på 5 år svarer  det til et beløb på 375 millioner kroner. Det betyder ikke at være det endelige beløb, hvis Benteke bliver solgt videre, så vil beløbet enten fortsætte som det var eller stige. Nu er Benteke kun 24 år gammel, så der er en lang karriere foran ham, også selvom han endnu ikke har lavet de store præstationer for Liverpool og kun scoret 5 mål samlet 4 mål fra Premier League og et enkelt i Europe League.

Lidt nørdede detaljer om Bentekes løn

Christian Benteke tjener som sagt 75 millioner kroner om året. Det svarer til:

  • 6,3 millioner kroner om måneden
  • 1,45 millioner kroner per uge
  • 206 tusinde kroner per dag
  • 8.601 kroner i timen
  • 143 kroner per minut i døgnet

Er Benteke sin løn værd?

Det må tiden vise.

Men han er langt fra den dyreste spiller i verden. Nedenfor er der nogle links til nogle af de rigtig dyre spillere i verden:

Cristiano Ronaldo Løn

Lionel Messi Løn

Neymar Løn

Zlatan Løn

Christian Eriksen Løn