22-årige Leroy Sane har valgt at trække sig fra landshold forud for det tyske landsholds næste kamp mod Peru søndag. Det skriver det engelske medie Goal.com. 

Den nuværende Manchester City-spiller og tidligere Schalke 04-spiller har valgt at sige nej til landsholdet i denne landskampspause. Årsagen er ifølge ham selv ‘private årsager’ og vi får derfor som medie ikke mere at vide om baggrunden for hans afbud.

Torsdag var fløjspilleren ellers i aktion mod Frankrig efter han blev skiftet ind efter 83 minutters spil. Her gjorde han ikke synderligt væsen af sig. Kampen endte da også 0-0 og næste kampe bliver, som skrevet tidligere, mod Peru søndag, som er en ganske almindelig venskabskamp. Og det er den kamp som Leroy Sane ikke kommer til at deltage i af private årsager.

Rebelsk afbud – eller hvad?

Træner Joachim Löw fra det tyske landshold skulle angiveligt have godkendt afbuddet og derfor ligger der formentlig ikke en rebelsk eller symbol handling bag afbuddet. Leroy Sane blev nemlig til sommerens VM-slutrunde i Frankrig noget overraskende ikke udtaget af selvsamme Löw, der ikke mente, at Leroy Sane var god nok til truppen. Sanes korte indhop mod Frankrig torsdag var således kun hans 11. landshold nogensinde. 

Lampard sammenligner Sané med Manchester United-legende. 

Dette var selvom Sane spillede en afgørende rolle for Manchester City i Premier League sidste sæson. Han scorede mange mål og var en væsentlig årsag til at klubben fra den blå del af Manchester kunne juble over Premier League-trofæet og guldmedaljerne.

De første tre kampe i den nye Premier League-sæson har den unge tysker dog måtte se fra bænken. Han er nemlig ikke startet inde endnu.

En af grundene til dette er indlysende. Manchester City købte nemlig ind i transfervinduet. Indkøbet hedder Riyad Mahrez. Og han spiller samme plads som Sane. Og han er startet inde i nogen af kampene. Derudover så Sanes præstationer ikke været så overbevisende. Når han så endelig er blevet skiftet ind.