Bundesliga-frisparksskytten Hakan Çalhanoğlu rygtes væk fra Bayer Leverkusen, og mod klubber fra Premier League og en enkelt fra Serie A. Dog understreger et italiensk medie, at den italienske klub skulle være tæt på at kunne sikre sig Leverkusen-stjernen.

Af Lasse D. Drescher

Der er ifølge det italienske medie Calciomercato, en del klubber på jagt efter Bundesliga-frisparksskytte. Det er Bayer Leverkusen-stjernen Hakan Çalhanoğlu på 23, som rygtes væk fra Bundesliga-klubben.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

De klubber som ifølge Calciomercato viser interesse er AC Milan, og de to Premier League-storklubber Arsenal og Tottenham. Çalhanoğlu har i de seneste tre sæsoner han har haft hos Leverkusen, scoret 17 mål.

Den tyrkiske kreatør har været en solid spiller for Bayer Leverkusen, men nu forventes det at den unge profil forlader den tyske storklub.

Bundesliga-klubben kræver ifølge mediet omkring 225.000.000 kroner for Hakan Çalhanoğlu. Dog er AC Milan den første klub, til at rigtig vise interesse i form af et bud på Çalhanoğlu.

Er det en fair pris, for den unge tyrkiske kreatør?

Calciomercato skriver samtidig at AC Milan har budt på tyrkeren, og de har budt omkring 150.000.000 kroner. Mediet skriver samtidig at Leverkusen skulle være tæt på at nå til enighed, med AC Milan.

Så de to klubber er tæt på at nå til enighed, selvom AC Milan byder en del mindre end hvad Leverkusen tidligere gav udtryk for, at de ønskede for Hakan Çalhanoğlu.

Det italienske medie skriver samtidig at Hakan Çalhanoğlu forventes at have interesse, i at forlade Bundesliga-storklub. Çalhanoğlu har spillet en del år i tysk fodbold, og det tyder på at det for tyrkeren er tid til at komme videre.

Læs også: Sevilla-stjerne rygtes mod Premier League-gigant