Sevilla-stjernen Vitolo rygtes væk fra den spanske storklub, og mod Premier League-mestrene fra Chelsea. 

Af Lasse D. Drescher

Premier League-giganten Chelsea har ifølge et engelsk medie stor interesse, i en spansk kantspiller. Det er Sevilla-profilen Vitolo som rygtes væk fra den spanske storklub, og nu mod Premier League-mestrene.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Vitolo forventes ifølge Metro at være den spiller, som skal ind og erstatte Eden Hazard. Hazard forventes ifølge nogle medier, at forlade Chelsea denne sommer. Såfremt det sker, så har Chelsea brug for en ny kantspiller.

Daily Mirror skriver også at den 27-årige spanske kantspiller, kan have en fremtid hos den engelske storklub. Daily Mirror understreger at Vitolo er en af Contes foretrukne mulige forstærkninger.

Den spanske kantspiller er en erfaren herre, som har meget erfaring fra spansk topfodbold og europæisk. Vitolo har sammen med Sevilla vundet Europa League-trofæet flere gange, og derfor kan man godt sige at Vitolo har solid erfaring.

Er Sevilla-stjernen frikøbsklausulen værd?

Det engelske medie skriver at Sevilla-stjernen har en frikøbsklausul indbygget, i hans kontrakt med den spanske storklub. Frikøbsklausulen på Vitolo er ifølge Metro på omkring 300.000.000 kroner.

Vitolo passer perfekt til Antonio Contes vision for Chelseas spillestil. Conte har gjort det tydeligt, at han godt kan lide spillere som arbejder meget hårdt, og i begge retninger. Det gør Vitolo, og det har han vist mange gange hos Sevilla.

Læs også: Tottenham jagter unge spanske spillere