Tottenham har ifølge medier interesse i to unge spanske spillere. Det er en målmand og en midtbanespiller, som har haft flere kampe for Barcelona og Real Madrids andethold.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Londonfootballnews skriver at Premier League-storklubben Tottenham, er på udkig efter en ny målmand. Det vides dog ikke om det er for at erstatte Hugo Lloris, eller om det blot er en reserve.

(Photo by Charles McQuillan/Getty Images)

Det er den unge spanske målmand Carlos Abad, som til dagligt optræder for Tenerife. Abad er dog udlejet til Real Madrids andethold, hvor det er blevet til mange kampe for den unge spanske målmand.

Mediet skriver samtidig at Real Madrid skulle have en mulighed for at hente Carlos Abad til klubben, for omkring 25.000.000 kroner. Dog forventes det ikke at den spanske storklub, har stor interesse i den spanske målmand.

Det spanske medie Marca skriver samtidig, at det ikke kun er den engelske storklub Tottenham som viser interesse i Abad. Marca understreger at der også skulle være nogle italienske klubber, som har et godt øje til Carlos Abad.

Kan de to spanske spillere forstærke Tottenham?

Det spanske medie skriver samtidig at Tottenham har kigget på et andet ungt spansk talent. Det er den 19-årige Carlos Alena, som har spillet meget på FC Barcelonas ungsomdshold.

Marca skriver samtidig at de ikke helt præcist ved, hvor stor interessen fra Tottenham er i de to unge spanske spillere.

Læs også: Manchester United møder modstand i jagten på Inter-stjerne